Referenser

Helena Wennerhill Viva CoachingLång erfarenhet med en gedigen kundlista

Viva Coaching har levererat olika tjänster inom coaching i över 15 år. Fokus har varit på coaching i organisationer; executive coaching, karriärcoaching, utbildning av chefer och ledare i coachande ledarskap, utbildning av interna coacher, coachande handledning m.m.

Bland kunderna genom åren finns följande företag och organisationer:
Akzo Nobel, Astra Zeneca AB, Astra Tech (numera Wellspect Health Care o Dentsply), Chalmers Tekniska Högskola, Eka Chemicals, Folktandvården i Västra Götaland, Göteborgs Operan, Göteborgs Symfoniker, Göteborgs Universitet, Indea, Ruag Space AB, SCA, SKF , Stenungsunds kommun, TRR Trygghetsrådet, Volvo Group m.fl.

 

När det gäller coaching och utbildning i coaching så har Volvo Group samarbetat  med Viva Coaching i över 10 år. Valet av utbildningsleverantör var därför enkelt. Viva Coaching har en hög kunskapsnivå inom området.  Jag är en person som tycker om personlig utveckling och ser det som en del i livet. Från utbildningen i coaching hos Viva Coaching har jag tagit med att ytterligare stärka det personliga ansvaret och att skapa en motivation för förändring. I min roll som teamledare använder jag det coachande förhållningssättet också för att öppna upp tankar/idéer genom frågor som bidrar till att se hela teamets kapacitet och skapa engagemang.
Lena Beckmann Carlsson, LEAN navigator, Volvo IT

Efter att ha arbetat i olika chefsroller och gått många olika ledarskapskurser så kan jag konstatera att för mig har den individuella coachingen med Helena Wennerhill gett absolut mest värde för både mig och organisationerna jag varit i. Det är helt enkelt därför som jag under många år fortsatt vårt samarbete och i samband med nya tjänster alltid sett till att få med coachingen som en del i mina avtal med nya chefer.  Helena är oerhört professionell i den coachande rollen och är superb i att ställa frågor som hjälper mig att tänka efter och verkligen förstå. Men det stannar inte där, för sedan kommer frågorna och överenskommelserna med uppföljningar som ger mig den utmaning jag behöver för att komma vidare utan att hon för den skull påverka mig åt något håll. Det upplägg vi har gör att det inte är enkelt för mig, det kan vara jobbigt kortsiktigt men samtidigt ofantligt nyttigt långsiktigt att ha en så bra coach som Helena. Jag växer både som människa och ledare tack vare vårt samarbete.
Michael Wilstermann, Head of Clinical Chemistry at Region Skåne

Helena T Wennerhill är en av de mest professionella konsulter jag har jobbat med. Hon både höll på sin agenda och fångade upp gruppen på ett sätt som gjorde att vi upplevde att hon anpassade utbildningen efter våra behov. Hon använde själv ett coachande förhållningssätt i utbildningen, vilket var mycket inspirerande. Jag lärde mig lika mycket av hur hon ledde utbildningen, som av föreläsningarna och övningarna.
Helena Wessman, VD Berwaldhallen och Sveriges Radio Symfoniorkester, tidigare VD för Göteborgs Symfoniker